Παοκ Ολυμπιακοσ 0-1 / ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-1: Η ώρα άφιξης της «ερυθρόλευκης ... - Καραϊσκάκης απέναντι στον ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της super league.

Παοκ Ολυμπιακοσ 0-1 / ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-1: Η ώρα άφιξης της «ερυθρόλευκης ... - Καραϊσκάκης απέναντι στον ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της super league.. Καραϊσκάκης με γκολ του γιώργου μασούρα. Με αυτό το τρίποντο, ο ολυμπιακός έφτασε στους 87 βαθμούς αυξάνοντας τη διαφορά από τον παοκ στους… 23(!) και πήρε ψυχολογικό προβάδισμα εν όψει του τελικού κυπέλλου των δύο ομάδων στις 22 μαΐου. Ο ολυμπιακός συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 35΄ ο πολύ δραστήριος μαροκινός επιθετικός είχε σουτ που απέκρουσε ο γκολκίπερ του παοκ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο πασχαλάκης είδε την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι του, σε διαγώνιο σουτ του ανδρούτσου. Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο ντέρμπι με τον παοκ στο γ. Καραϊσκάκης απέναντι στον ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της super league.

Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Δείτε πως οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φύγουν νικητές από την τούμπα κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά». Με αυτό το τρίποντο, ο ολυμπιακός έφτασε στους 87 βαθμούς αυξάνοντας τη διαφορά από τον παοκ στους… 23(!) και πήρε ψυχολογικό προβάδισμα εν όψει του τελικού κυπέλλου των δύο ομάδων στις 22 μαΐου. Ο παοκ δοκιμάζεται στο γ. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 0-1 | ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ - YouTube
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 0-1 | ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ - YouTube from i.ytimg.com
Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ στο 32' του ντέρμπι, μετά από κάθετη του ελ αραμπί. Στιγμιότυπα καλύτερα διαβασμένος, οργανωμένος και ψυχωμένος ο ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την τούμπα (αυτογκόλ γιαννούλη, 49') κι. Με πρώτο του μέλημα ο γκαρσία να φύγει αλώβητος ο παοκ από το φάληρο στο σημερινό παιχνίδι, ήτοι να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου του. Ωραία κάθετη μπαλιά του ελ αραμπί για τον μασούρα ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με απευθείας πλασέ έστειλε την μπάλα. Στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον άμεσο αντίπαλό του. Ο παοκ με τη δύναμη που του δίνει η τούμπα προσπάθησε να μπει δυνατά στο παιχνίδι, όμως, ο ολυμπιακός ήταν πολύ σωστά στημένος στον. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Λύτρωση στο τέλος με τον ιμόμπιλε.

* ο παοκ και ο ολυμπιακός ήταν οι ομάδες.

Με αυτό το τρίποντο, ο ολυμπιακός έφτασε στους 87 βαθμούς αυξάνοντας τη διαφορά από τον παοκ στους… 23(!) και πήρε ψυχολογικό προβάδισμα εν όψει του τελικού κυπέλλου των δύο ομάδων στις 22 μαΐου. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά. Στιγμιότυπα καλύτερα διαβασμένος, οργανωμένος και ψυχωμένος ο ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την τούμπα (αυτογκόλ γιαννούλη, 49') κι. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ στο 32' του ντέρμπι, μετά από κάθετη του ελ αραμπί. Καραϊσκάκης απέναντι στον ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της super league. Ο ολυμπιακός ανάγκασε τον παοκ να τον προσκυνήσει μέσα στην τούμπα. Ευκαιρία με κρμέντσικ, έσωσε ο σα (vid). Λύτρωση στο τέλος με τον ιμόμπιλε. Ο ολυμπιακός συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 35΄ ο πολύ δραστήριος μαροκινός επιθετικός είχε σουτ που απέκρουσε ο γκολκίπερ του παοκ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο πασχαλάκης είδε την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι του, σε διαγώνιο σουτ του ανδρούτσου. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Ο ολυμπιακός ανοίγει το σκορ στο ματς! Έφτασε τα 100 γκολ με την φανέλα της γιουβέντους. Η ομάδα παοκ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ο ολυμπιακός ανάγκασε τον παοκ να τον προσκυνήσει μέσα στην τούμπα. Καραϊσκάκης με γκολ του γιώργου μασούρα. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ στο 32' του ντέρμπι, μετά από κάθετη του ελ αραμπί. Στιγμιότυπα καλύτερα διαβασμένος, οργανωμένος και ψυχωμένος ο ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την τούμπα (αυτογκόλ γιαννούλη, 49') κι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 0-1 - Αναλύσεις&Δηλώσεις - Σούπερ Μπάλα ...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 0-1 - Αναλύσεις&Δηλώσεις - Σούπερ Μπάλα ... from i.ytimg.com
Ο παοκ με τη δύναμη που του δίνει η τούμπα προσπάθησε να μπει δυνατά στο παιχνίδι, όμως, ο ολυμπιακός ήταν πολύ σωστά στημένος στον. Ο ολυμπιακός συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 35΄ ο πολύ δραστήριος μαροκινός επιθετικός είχε σουτ που απέκρουσε ο γκολκίπερ του παοκ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο πασχαλάκης είδε την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι του, σε διαγώνιο σουτ του ανδρούτσου. Με αυτό το τρίποντο, ο ολυμπιακός έφτασε στους 87 βαθμούς αυξάνοντας τη διαφορά από τον παοκ στους… 23(!) και πήρε ψυχολογικό προβάδισμα εν όψει του τελικού κυπέλλου των δύο ομάδων στις 22 μαΐου. Ο παοκ δοκιμάζεται στο γ. Η ομάδα παοκ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Καραϊσκάκης με γκολ του γιώργου μασούρα. Ευκαιρία με κρμέντσικ, έσωσε ο σα (vid). Λύτρωση στο τέλος με τον ιμόμπιλε.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά.

Ο παοκ με τη δύναμη που του δίνει η τούμπα προσπάθησε να μπει δυνατά στο παιχνίδι, όμως, ο ολυμπιακός ήταν πολύ σωστά στημένος στον. Ωραία κάθετη μπαλιά του ελ αραμπί για τον μασούρα ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με απευθείας πλασέ έστειλε την μπάλα. Ο ολυμπιακός συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 35΄ ο πολύ δραστήριος μαροκινός επιθετικός είχε σουτ που απέκρουσε ο γκολκίπερ του παοκ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο πασχαλάκης είδε την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι του, σε διαγώνιο σουτ του ανδρούτσου. Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Καραϊσκάκης με γκολ του γιώργου μασούρα. Ευκαιρία με κρμέντσικ, έσωσε ο σα (vid). Ο παοκ δοκιμάζεται στο γ. Η ομάδα παοκ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον άμεσο αντίπαλό του. Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο ντέρμπι με τον παοκ στο γ. Έφτασε τα 100 γκολ με την φανέλα της γιουβέντους. Εύκολη επικράτηση για τους «ερυθρόλευκους». Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά.

Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά. Στιγμιότυπα καλύτερα διαβασμένος, οργανωμένος και ψυχωμένος ο ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την τούμπα (αυτογκόλ γιαννούλη, 49') κι. Ο παοκ με τη δύναμη που του δίνει η τούμπα προσπάθησε να μπει δυνατά στο παιχνίδι, όμως, ο ολυμπιακός ήταν πολύ σωστά στημένος στον. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ στο 32' του ντέρμπι, μετά από κάθετη του ελ αραμπί.

Mετά το "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 0-1" - YouTube
Mετά το "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 0-1" - YouTube from i.ytimg.com
Εύκολη επικράτηση για τους «ερυθρόλευκους». Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Η πειραϊκή ομάδα συνέχισε να είναι. Ο ολυμπιακός ανάγκασε τον παοκ να τον προσκυνήσει μέσα στην τούμπα. Ο παοκ δοκιμάζεται στο γ. Η ομάδα παοκ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ευκαιρία με κρμέντσικ, έσωσε ο σα (vid). Ακολουθήστε τον bwinσπορ fm 94.6 στο google news για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο.

Καραϊσκάκης απέναντι στον ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της super league.

Ο ολυμπιακός συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 35΄ ο πολύ δραστήριος μαροκινός επιθετικός είχε σουτ που απέκρουσε ο γκολκίπερ του παοκ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο πασχαλάκης είδε την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι του, σε διαγώνιο σουτ του ανδρούτσου. Η πειραϊκή ομάδα συνέχισε να είναι. Με αυτό το τρίποντο, ο ολυμπιακός έφτασε στους 87 βαθμούς αυξάνοντας τη διαφορά από τον παοκ στους… 23(!) και πήρε ψυχολογικό προβάδισμα εν όψει του τελικού κυπέλλου των δύο ομάδων στις 22 μαΐου. Στιγμιότυπα καλύτερα διαβασμένος, οργανωμένος και ψυχωμένος ο ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την τούμπα (αυτογκόλ γιαννούλη, 49') κι. Ευκαιρία με κρμέντσικ, έσωσε ο σα (vid). Ο παοκ δοκιμάζεται στο γ. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ στο 32' του ντέρμπι, μετά από κάθετη του ελ αραμπί. Λύτρωση στο τέλος με τον ιμόμπιλε. Ο ολυμπιακός ανάγκασε τον παοκ να τον προσκυνήσει μέσα στην τούμπα. Με πρώτο του μέλημα ο γκαρσία να φύγει αλώβητος ο παοκ από το φάληρο στο σημερινό παιχνίδι, ήτοι να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου του. Ο ολυμπιακός ανοίγει το σκορ στο ματς! Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ακολουθήστε τον bwinσπορ fm 94.6 στο google news για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά παοκ ολυμπιακοσ. Με αυτό το τρίποντο, ο ολυμπιακός έφτασε στους 87 βαθμούς αυξάνοντας τη διαφορά από τον παοκ στους… 23(!) και πήρε ψυχολογικό προβάδισμα εν όψει του τελικού κυπέλλου των δύο ομάδων στις 22 μαΐου.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook